Search The SLCC Blog

Monday, January 9, 2017

Sundance Movies Showing At the Grand Theatre

Although the Grand Theatre Pass has sold out for the 2017 Sundance Film Festival, you might still be able to get tickets to one of the movies premiering at the Grand Theatre on the Salt Lake City South City Campus, 1575 South State Street, Salt Lake City. For more information about tickets, click here.

2017 SUNDANCE SCHEDULE – GRAND THEATRE

Friday, Jan. 20
6:15 – 8:05 PM (110 Min) – Colossal (Spotlight)
9:00 – 10:40 PM (100 Min) – An Inconvenient Sequel (Doc Premieres)

Saturday, Jan. 21
12:00 – 2:03 PM (123 Min) – Novitiate (U.S. Dramatic)
3:15 – 5:12 PM (117 Min) – Their Finest (Spotlight)
6:30 – 8:00 PM (90 Min) – The Little Hours (Midnight)
9:15 – 11:14 PM (119 Min) – The Big Sick (Premieres)

Sunday, Jan. 22
12:15 – 1:46 PM (91 Min) – Chasing Coral (U.S. Doc Comp)
3:15 – 5:05 PM (110 Min) – The Discovery (Premieres)
6:30 – 8:21 PM (111 Min) – Wind River (Premieres)
9:30 – 11:42 PM (132 Min) – Mudbound (Premieres)

Friday, Jan. 27
6:15 – 7:49 PM (94 Min) – Wilson (Premieres)
9:15 – 10:48 PM (93 Min) – The Hero (U.S. Dramatic)

Saturday, Jan. 28
12:15 – 1:51 PM (96 Min) – Crown Heights (U.S. Dramatic)
3:15 – 5:05 PM (110 Min) – The Yellow Birds (U.S. Dramatic)
6:30 – 8:06 PM (106 Min) – Rebel in the Rye (Premieres)
9:15 – UNKNOWN – TBA

Sunday, Jan. 29
12:15 – 1:36 PM (81 Min) – Fun Mom Dinner (Premieres)
3:15 – 4:40 PM (85 Min) – The Incredible Jessica James (Premieres)
6:15 – 7:34 PM (79 Min) – Legion Brothers (Doc Premieres)


No comments:

Post a Comment