Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2017

President Honored During Sundance

Salt Lake Community College President Deneece G. Huftalin was one of nine women honored at the fourth annual Utah Women’s Leadership Celebration held at the 2017 Sundance Film Festival.
SLCC President Deneece G. Huftalin, PhD
Zions Bank and the Sundance Institute collaborate each year for the event to honor women for their talent and leadership in various fields. Huftalin received the “Leadership in Education” award. “What an honor to be recognized alongside such remarkable women,” Huftalin said.

Grand Theatre Presents ‘Comedy of Errors’

Salt Lake Community College’s Grand Theatre, as part of its Backstage at the Grand series, will produce a professional production of William Shakespeare’s Comedy of Errors Feb. 3 – 25. Jamie Rocha Allan, who worked at London’s Globe Theatre, will be directing this production, which is the first Shakespeare play produced by the Grand Theatre.
Cast of 'Comedy of Errors' at Grand Theatre
The Comedy of Errors tells the story of two sets of identical twins who were accidentally separated at birth. Antipholus and Dromio of Syracuse, arrive in Ephesus, which turns out to be the home of their twin brothers. When they encounter the friends and families of their twins, a series of wild mishaps based on mistaken identities issues. The hysterical Comedy of Errors is one of Shakespeare's early plays, and it is the Bard’s shortest and one of his most farcical comedies.

Sundance Movies Showing At the Grand Theatre

Although the Grand Theatre Pass has sold out for the 2017 Sundance Film Festival, you might still be able to get tickets to one of the movies premiering at the Grand Theatre on the Salt Lake City South City Campus, 1575 South State Street, Salt Lake City. For more information about tickets, click here.

2017 SUNDANCE SCHEDULE – GRAND THEATRE
Friday, Jan. 20 6:15 – 8:05 PM (110 Min) – Colossal (Spotlight) 9:00 – 10:40 PM (100 Min) – An Inconvenient Sequel (Doc Premieres)
Saturday, Jan. 21 12:00 – 2:03 PM (123 Min) – Novitiate (U.S. Dramatic) 3:15 – 5:12 PM (117 Min) – Their Finest (Spotlight) 6:30 – 8:00 PM (90 Min) – The Little Hours (Midnight) 9:15 – 11:14 PM (119 Min) – The Big Sick (Premieres)
Sunday, Jan. 22 12:15 – 1:46 PM (91 Min) – Chasing Coral (U.S. Doc Comp) 3:15 – 5:05 PM (110 Min) – The Discovery (Premieres) 6:30 – 8:21 PM (111 Min) – Wind River (Premieres) 9:30 – 11:42 PM (132 Min) – Mudbound (Premieres)
Friday, Jan. 27 6:15 – 7:49 PM (94 Min) – Wilson (Premieres) 9:15 – 10:48 PM…

2017 Backstage begins with Hansen, Darby-Duffin

New and old fans of singer Erica Hansen were treated to a performance of her favorite show tunes from several well-known musicals this past weekend at the Grand Theatre. Hansen kicked off the 2017 season of Backstage at the Grand, which provides a more intimate setting with audience members joining performers on stage for each show.

Upcoming shows include:

Dee Dee Darby-Duffin - Jan 11-14William Shakespeare's "The Comedy of Errors" - Feb 3-25

For more information about tickets to the shows, click here.

Below are a few highlight's from Erica Hansen's performance.